Het vijfde kampioen, het eerste degradeert

Onder prachtige weersomstandigheden heeft het vijfde team van kv Noord Berghuizen vandaag het kampioenschap in de 7e klasse binnen weten te slepen. In een rechtstreeks duel tegen de nummer twee Vooruit Losser was de kersverse kampioen met 3-0 te sterk voor de concurrent. Met nog twee wedstrijden te gaan is het verschil in punten nu opgelopen tot 9. Daarmee is kv Noord Berghuizen dus niet meer in te halen. Heren, van Harte Gefeliciteerd.
Tegelijkertijd moest het eerste team van kv Noord Berghuizen het ook opnemen tegen de directe concurrent. Hier speelt het verhaal zich echter af aan de andere kant van de lijst. In een gelijkopgaande wedstrijd met veel slechte momenten wist de thuisploeg niet meer dan 1 punt te behalen. Hiermee is rechtstreekse degradatie een feit.