Nooit te oud voor je debuut

Dat je nooit te oud bent om je debuut te maken in een eerste team van je vereniging is vandaag wel weer eens gebleken.Door samenloop van omstandigheden was het eerste team van kv Noord Berghuizen vandaag genoodzaakt om een speler van het 5e team te vragen om mee te doen.

Het was aan hem de eer om zijn debuut te maken in het eerste team. In de thuiswedstrijd tegen De Toekomst heeft de speler van het 5de team zijn best gedaan om een onuitwisbare indruk achter te laten bij het eerste team. Ondanks deze inspanningen was het het team niet gegund om in deze wedstrijd de drie punten naar zich toe te trekken.