Noord verliest op de drempel van 2018

Noord Berghuizen gooit voor het kampioenschap maar Java was van plan de punten in Losser te laten.

Java begint goed aan de eerste ronde, ze komt op voorsprong. Maar Berghuizen komt aan het eind langszij en wint met 20 meter.
In de 2e ronde is het zeer spannend. Java weet gedurende deze ronde een flinke voorsprong op te bouwen. Toch weet NB zich erg sterk terug te vechten. Het lijkt er op dat de tweede ronde een kopie wordt van de eerste ronde. Het laatste schot moet de beslissing brengen. Mathijs Hoek van Java mag eerst en heeft een goed laatste schot. Waarschijnlijk was Berghuizen hiervan onder de indruk want hun schot kwam er niet bij. Java trekt de stand gelijk.
De derde ronde gaat weer gelijk op. De spanning is om te snijden; wie gaat deze pot winnen!! Tot drie schoten voor het einde liggen de kampen gelijk. Dan gaat het voor NB mis. Een misplaatst schot geeft Java de kans om een voorsprong te nemen. Deze voorsprong weet Java vast te houden tot het eind van de wedstrijd.
De eerste verlieswedstrijd voor NB dit seizoen is een feit.

Omdat de directe concurrent Vooruitzicht ook niet kon winnen in en tegen Lattrop blijft het verschil tussen de nummers 1 en 2 nog steeds 2 punten.
We willen iedereen fijne Kerstdagen toewensen en een sportief 2019.

Tut took’n Joar!!!