Senioren strijden om de KTO titels 2017 (straat, veld en zetten)

Vrijdag 19 mei, stond de PK/NK selectie wedstrijd, straat op het programma voor de senioren, helaas waren de weergoden ons niet goed gezind, maar desondanks wisten vele sporters de weg naar de Noordergrensweg te vinden. Waar vorig jaar de winnaar met 9 schoten en plus meters, de finish wist te behalen was het dit jaar Daan Grunder van Noord Berghuizen die imponeerde en met 8 schoten en 5.65 meter met de Kampioens-titel en trofee naar huis mocht gaan.
Hier nog de overige resultaten van de deelnemers van kv Noord Berghuizen:

Categorie 6       4e Patric Kristen 10 schoten 76.60 meter
5e Gerald Hofste 10 schoten 64.10 meter
7e Maarten Van Es 11 schoten 27.20 meter
Categorie 7       3e Martin Velthuis 10 schoten 30.70 meter
7e Ben Leferink op Reinink 12 schoten 6.60 meter
Categorie 8       4e Johan Meijerink 11 schoten 35.00 meter

Zondag 21 mei was Kolkersveld weer de gastheer voor de PK/NK selectie wedstrijden, veld en zetten
Net zoals de voorgaande jaren gooide de senioren van cat. 5 & 6 op de rechter baan en de cat. 7, 8 en 9 (ps.nieuw dit jaar) op de linker baan, de onderlinge verschillen waren wederom zeer klein, dat maakte deze wedstrijden sportief alleen maar interessant. Na de balans te hebben opgemaakt was het Rutger Johannink van Nooit Gedacht die de KTO titel op het veld wist te bemachtigen, met zijn vereniging wist hij ook de verenigings-titel binnen te halen op het onderdeel zetten met in hun kielzicht Noord Berghuizen en Beuningen.
Het was Maarten van Es die in categorie 6 beslag wist te leggen op de eerste plaats zowel op het onderdeel baan als het onderdeel zetten. Een mooie dubbelslag op een zonovergoten zondagochtend.
Hieronder de overige resultaten van de leden van onze vereniging:
Categorie 5      3e plaats Daan Grunder 4 schoten 4.55 meter
Categorie 6      4e plaats Patric Kristen 5 schoten 54.55 meter
Categorie 7      2e plaats Martin Velthuis 5 schoten 3.05 meter
                           3e plaats Ben Leferink op R. 6 schoten 92.00 meter
Categorie 8      4e plaats Johan Meijerink 6 schoten 38.25 meter

Kijk hier voor de overige uitslagen