Topper in de J klasse Junioren

Noord Berghuizen J – De Toekomst J 0-3
Vandaag stond er een heuse topper op het programma. De nummer 1 (De Toekomst) was op bezoek bij één van de nummers 2 (Noord Berghuizen).
Ondanks de kou van de afgelopen week was de Leeuw’n koel goed bespeelbaar.
Alle ingrediënten dus voor een spannende wedstrijd.

En een spannende wedstrijd werd het. Beide teams gaven elkaar geen duimbreed toe. Het was elke keer stuivertje wisselen. Dan lag NB weer even op kop dan was het weer DT die het voortouw nam. Uiteindelijk kwam het in elke ronde op het laatste schot aan, en elke ronde was het uiteindelijke verschil niet veel meer dan 15 meter.
Helaas voor NB was dit elke keer niet in hun voordeel. Door deze overwinning heeft DT een gaatje van 6 punten weten te slaan tov NB met nog drie wedstrijden te gaan.