Verenigingsdag 2017

Vandaag is bij kv Noord Berghuizen de Verenigingsdag gehouden. Het eerste team van Noord heeft alle aanwezigen vandaag voorzien van de nodige drankjes.
Hans van Benthem was de kok vandaag en zorgde samen met zijn manschappen er voor dat de Schnitzels goed doorbakken waren en konden worden voorzien van vers gesneden champignons en ui.

Verenigingsbeker

Maar voordat het feest los kon gaan moest er eerst nog worden gestreden om de Verenigingsbeker. Alle nummers 1 van elk team moesten het in een rechtstreeks duel met elkaar opnemen. Deze winnaars zijn vrijdagavond tijdens de clubkampioenschappen bekend geworden. De editie van dit jaar kende de volgende gladiatoren:

1 Patric Kristen 0 meter
2 Ben Leferink 44,65 meter
3 Martin Velthuis 44,75 meter
4 Johan Meijerink 55,10 meter
5 Kees oude Alink 251,55 meter
6 Udo van der Wielen 257,05 meter
Kees oude Alink – Winnaar Verenigingsbeker 2017

Vanwege de uitstekende conditie waarin de baan verkeerde werd besloten om de wedstrijd te laten bestaan uit 8 schoten in plaats van 10. Bij deze wedstrijd heeft de deelnemer van het tweede team het verschil in meters van de vrijdagavond voorsprong op de deelnemer van het eerste. De deelnemer van het derde heeft zijn verschil van de vrijdagavond weer voorsprong op de speler van het tweede. Enzovoorts. Met deze format blijft het spannend tot het laatste schot. Dat bleek ook vandaag weer het geval te zijn. Tot het laatste schot bleef het spannend. Kees oude Alink wist Patric Kristen uiteindelijk af te troeven met ongeveer 6 meter verschil.

Kees, van harte Gefeliciteerd.

Jubilaris

André Geerdink – 50 jaar lid

Het was André Geerdink die werd gehuldigd voor zijn 50-jarige jubileum als lid van de vereniging.
Omdat hij al twee keer eerder een bronzen beeldje in ontvangst heeft mogen nemen heeft hij dit keer een ander mooi cadeau gekregen voor zijn jubileum.

André van harte Gefeliciteerd

Duowedstrijden

Daan Grunder/Henk van Velthuizen – Winnaars Duowedstrijden

De duowedstrijden zijn dit jaar wat raar verlopen door vele blessures en ander klein leed.
Uiteindelijk waren het Daan Grunder en Henk van Velthuizen die deze bokaal in ontvangst mochten nemen vandaag.
De finale die afgelopen donderdagavond zou zijn verschoten heeft geen doorgang kunnen vinden vanwege . . .
. . . . inderdaad blessureleed. Desondanks willen we Daan en Henk van Harte feliciteren.

Algemeen clubkampioen

Patric Kristen – Algemeen Clubkampioen

Dan tot slot was er nog de titel “Clubkampioen van kv Noord Berghuizen”.
Die ging dit jaar weer eens een keer naar Patric Kristen. Vrijdagavond was het een spannende strijd waarbij er niet op echt heel hoog niveau werd gegooid. De eerste doorgang wist Patric met een kleine voorsprong van 6 meter uit te komen. Bij het laatste schot van beide heren was het Daan die ietsje achter lag op Patric, echter met dit verschil dat Daan vlak voor de bocht aan de buitenkant lag en Patric aan de binnenkant. Daan had zijn laatste schot iets te breed geplaatst waardoor Patric er met 6 meter aan voorbij kon. De tweede doorgang was een exacte kopie van de eerste ronde. Alleen waren bij het laatste schot de rollen nu net omgedraaid. Nu lag Daan ietsje voor op Patric maar in de binnenbocht en lag Patric aan de buitenkant. Nu had Patric zijn laatste schot wat aan de brede kant. Zaak voor Daan om de 6 meter van de eerste doorgang goed te maken. Het laatste schot van Daan was niet goed geplaatst en belandde in de binnenbocht. Hierdoor werd Patric dus clubkampioen.
Patric van harte Gefeliciteerd