De Leeuwn Koel

Vooruitzicht loopt een punt in op Noord Berghuizen

Noord Berghuizen 1 – Vooruitzicht 1         1-2

Zowel NB als VZ begonnen goed aan de wedstrijd. In het begin van de eerste ronde bleven beide teams dan ook dicht bij elkaar. In het tweede deel liet VZ enkele steekjes vallen waardoor NB en lichte voorsprong steeds iets verder uit kon bouwen. NB won dit punt dan ook met ongeveer een 30 meter voorsprong.

In de tweede ronde viel meteen in het begin al een gat. VZ kwam beter uit de startblokken dan NB. Deze voorsprong werd met elk schot en stukje meer uitgebouwd. Tot aan het eind van de ronde het verschil bijna een schotlengte was. Hiermee werd de stand weer gelijk getrokken.

De derde ronde lieten beide teams zien dat ze weinig voor elkaar onderdoen. De hele derde ronde ging het gelijk op. Het laatste schoot moest uiteindelijk de beslissing brengen. VZ legde Nb een lang schot voor. NB wist dit schot te pareren en ging er ongeveer een halve meter aan voorbij. De schutter van NB bleek echter zijn afzet in de stok te hebben geplaatst. (2 meter terug) Waardoor het laatste punt dus alsnog naar de bezoekers ging. Al met al was het een echte topwedstrijd. Waarbij de nummer 2 dus één puntje inloopt op de koploper.